RedLine
Kayıtlı Üye

AC schnitzer ler yakışmış ama abimarka sadece görsellik bizim markamız kalbimizde, hale dur bakalım çok emek harcadık ufak tefek dokunuşlarıda hallettikmi tam olarak görücüye çıkacak
AC schnitzer ler yakışmış ama abimarka sadece görsellik bizim markamız kalbimizde, hale dur bakalım çok emek harcadık ufak tefek dokunuşlarıda hallettikmi tam olarak görücüye çıkacak
sagol gardaşımm işin rast gelsinn ben dedim bari yemeklerin resmini koymayalım dedimm ama yok ısrar ettilerr😀😀aboooo kunefeye bak pidelere bak agzımın suyu aktı güzel beyler allah boamasın nice buluşmalara inşallah😱key:😱key:😱key:
AC schnitzer ler yakışmış ama abi
one ya nerden gördü kadir bunu kartal göz adam yamaşallah marka ilişkilerimiz gayet başarılı gözündende kaçmıyor 🙂
maşallah marka ilişkilerimiz gayet başarılı gözündende kaçmıyor 🙂
abi olay jant lastik modifiye parça filan olunca aklım gidiyor ondan yani her birini biliyor olmam🙂one ya nerden gördü kadir bunu kartal göz adam ya
aboooo kunefeye bak pidelere bak agzımın suyu aktı güzel beyler allah boamasın nice buluşmalara inşallah😱key:😱key:😱key:
admın hayatı yemek nolcak en güzel yerleri bulur tabi@tugra kazım Sorma ya resimleri görünce çenem yere yapıştı hala yerde kaldıramıyorum canımızı çektirmeyinnn :ahkafam: 😀 😱key: güzel buluşma olmuş Allah bozmasın amin yenilerini bekliyoruz🙂
admın hayatı yemek nolcak en güzel yerleri bulur tabi
tşkler arkadaşlar sagolun varolunn😱 ben diyorumki bi mekan acsam hiç fena olmaz yhaa ocakbaşıı kazım usta😀 gazozlar şirkettenn😎@tugra kazım Sorma ya resimleri görünce çenem yere yapıştı hala yerde kaldıramıyorum canımızı çektirmeyinnn :ahkafam: 😀 😱key: güzel buluşma olmuş Allah bozmasın amin yenilerini bekliyoruz🙂
o dükkanın ömrü iki buluşma bütün yemekleri sen yersin kesin puhahapuhahapuhahapuhahapuhahatşkler arkadaşlar sagolun varolunn😱 ben diyorumki bi mekan acsam hiç fena olmaz yhaa ocakbaşıı kazım usta😀 gazozlar şirkettenn😎
tşkler arkadaşlar sagolun varolunn😱 ben diyorumki bi mekan acsam hiç fena olmaz yhaa ocakbaşıı kazım usta😀 gazozlar şirkettenn😎
o dükkanın ömrü iki buluşma bütün yemekleri sen yersin kesin puhahapuhahapuhahapuhahapuhaha