leyladan geçme falan ulvi uçmayasınArkadaslar altunizade tarafında kalan büyük Çamlica girişinden (fasulyecinin eski yeri simdi kosede sadece cami var)Çamlica tepesine çıkılıyor ılerde yol 3 e ayrılıyor ortadan devam ediyorsunuz karşınızda 2kere 4 yol geçiyorsunuz hiçbirinde saga sola dönmeden solunuzda büyük bir şantiye ile köprünün direklerini gordunuzmu durun absolut rent a car tabelası var onun önünde kornaya tıklayın BARİS sizi karşılar puhahapuhaha
finallerim dolasıyısla bu buluşmaya gelemicem ama gelmek isterdim bayağı bir kalablık oluncak ki feshanye bayağı bir gitmiştim artık birdhaki sefere tüm scw ye iyi eğlenceler... 🙂
Var mı bilgisi olan ??????????????????????????Bu soruya bende katılıyorum, eğer gelebilirsem ki gelmeye zaten çalışıcam kesinlikle. Feshane 'de takılacakmısınız yoksa oradan bir yere geçilecek mi biraz geç katılabilirim aranıza.
Var mı bilgisi olan ??????????????????????????
Arkadaslar altunizade tarafında kalan büyük Çamlica girişinden (fasulyecinin eski yeri simdi kosede sadece cami var)Çamlica tepesine çıkılıyor ılerde yol 3 e ayrılıyor ortadan devam ediyorsunuz karşınızda 2kere 4 yol geçiyorsunuz hiçbirinde saga sola dönmeden solunuzda büyük bir şantiye ile köprünün direklerini gordunuzmu durun absolut rent a car tabelası var onun önünde kornaya tıklayın BARİS sizi karşılar puhahapuhaha
orada bir şey bulamayız sadece otoparkını kullanabiliriz bir süre takılırız bir yerlerde oturup yer içeriz herhaldeVar mı bilgisi olan ??????????????????????????