SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Bu sefer bende anlamadım küplüce de tam nerede kafa iyicene karıştı köprünün hemen ayagı denince ben beylerbeyi anlıyorum direk 😕😕

finallerim dolasıyısla bu buluşmaya gelemicem ama gelmek isterdim bayağı bir kalablık oluncak ki feshanye bayağı bir gitmiştim artık birdhaki sefere tüm scw ye iyi eğlenceler... 🙂

Arkadaslar altunizade tarafında kalan büyük Çamlica girişinden (fasulyecinin eski yeri simdi kosede sadece cami var)Çamlica tepesine çıkılıyor ılerde yol 3 e ayrılıyor ortadan devam ediyorsunuz karşınızda 2kere 4 yol geçiyorsunuz hiçbirinde saga sola dönmeden solunuzda büyük bir şantiye ile köprünün direklerini gordunuzmu durun absolut rent a car tabelası var onun önünde kornaya tıklayın BARİS sizi karşılar puhahapuhaha

Yaa ben anlamıyorum yılın son buluşması bu, hadi ayağa kalk sen de katıl..

Arkadaslar altunizade tarafında kalan büyük Çamlica girişinden (fasulyecinin eski yeri simdi kosede sadece cami var)Çamlica tepesine çıkılıyor ılerde yol 3 e ayrılıyor ortadan devam ediyorsunuz karşınızda 2kere 4 yol geçiyorsunuz hiçbirinde saga sola dönmeden solunuzda büyük bir şantiye ile köprünün direklerini gordunuzmu durun absolut rent a car tabelası var onun önünde kornaya tıklayın BARİS sizi karşılar puhahapuhaha
leyladan geçme falan ulvi uçmayasın

abi buluşma noktasına Sultanbeyli den geçiceksen,haber verebilirmisin?Ben de maltepe de olucam.Zahmet olmassa beni alır mısın?Yoksa saat 19 değil 29'dan önce orda olamam ben 😀

39,154Konu
763,911Mesajlar
21,952Kullanıcılar
yakali67Son üye
Geri
Üst Alt