SCW Halı Saha Organizasyonu katılacaklar...!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar az önce halı sahayı ayarladım kaporasını verdim,saha idealtee-sahilyolu tabelasından içeri girdiğinizde karşınıza çıkıyor aydınoğlu spor tesisleri..

Güncel kadroları perşembe gününe kadar bitirelim..

Güncel kadro;

Gökhan
Özgür
Murat (Rocco)
Yusuf
Mertci
Koray
Buğra Töyer
Bilal Çorlu
Alican Başarır
Leon Sport Bilal
Bose
ilker_İsmail (belirsiz)
ghost Rider
Murat Şener

ilker ismail ve Bose net değil,şu an için 2 kişi belirsizlerde gelemezse 4 kişi gerekiyor..

Park yeri düz dimi engebeli yerler olursa ona göre gelcem 😀 Anadoluda olan maçta ben aracı bırakıyodum nerdeyse 🙂

Ben de katilirim adam eksikseee 🙂) Cok iyi oynamam ama defansda dururum her turlu, hafta bir iki mmac kesin yapiyorum.

Nerde bu insanlar aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo scw halı saha katılımıbu kadar mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ???????

hadi 4 kişi daha yok mu koskoca sitede ?

maç saatine kadar kadro tamamlanamazsa, son çare olarak gelebilirim🙂 şu Alicanın ayağını eline bi vereyim🙂

park yeri düz. düzden kastını anlamadım ama normal bildiğin park yeri 😀

Düzden kastım, giriş yeri filan bazıları çok eğimli oluyo tümsekli oluyo filan ya. İşte oralara benim aracım girmiyo 😀 o nedenle sordum geçen sene bi yere gittim arabanın ortasını bırakıyodum nerdeyse 😀

gökhan abi çalışıyor olucam gece gelicem eve,ben bu cuma yokum,kusura bakmayın iş dolayısıyla oluyor

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt