mekanın nihayet beğenilmesi hoş oldu..artık varol abi hürreme gelebilir...he nargilenin tadı gerçekten güzeldi.Sabit mekanda belli oldu burası çok güzel her konudan.
afiyet olsun...her zaman içebilirsin ben olmasam dahi...yalnız kurban resimler niye ESKİK BEN SENDİKALIYIM...harranlı değilim🙂nargile güzeldi beeeaaaaa 😀
afiyet olsun...her zaman içebilirsin ben olmasam dahi...yalnız kurban resimler niye ESKİK BEN SENDİKALIYIM...harranlı değilim🙂
(ESMA VE HÜRREM SULTAN restaurant cafe nargile kavaklık mahallesi kavaklık caddesi barolar lokali bitişiği)
aranızda mekanımızdan memnun olmayan varmı_?_ servis içecek nargile ve park mevzusu??? dilek istek ve şikayetlere açığız🙂
rica ederiz, afiyet olsun...önemi yok. önemli olan ordaki buluşmamız ve mutlu bir arkadaşlık ortamı oluşturmak...Bu arada caylar için teşekkür ederiz ziyade olsun 🙂
rica eder; her zaman bekleriz...katılımınız için bizlerde teşekkür ederiz...ben her zaman hürreme takılırım park yeri sorun değil her yer sizin...hepsi çok iyiydi abicim çok teşekkür ederiz elinize ayağınıza sağlık.yalnız benim araba yerini beğendi her gelişimde oraya park ederim artık🙂