SCW Fotoğraf Yarışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Floydian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence hiç bi şekilde içinde kendi arabamız olmasın..
o zaman esprisi kalmaz..bambaşka bi konuda yarışma olması daha güzel olur derim.. 🙂

evet kendi aracımız olursa pek bir espirisi kalmaz. ortak bir konu bulunup onla ilgili resim cekilebilinir.

neden esprisi kalmazki? sonuçta bir otomobil forumu değilmi burası 🙂

olm konuyu daraltmak olur o onun yanında aracı daha güzel olanın fotosu illaki daha göz alıcı olur..sen çekecen paçalı arabanın fotolarını kazanacan mı sanıyosun o şekilde.. 😀 😀

aracların dış görünüşleride resmi cok etkiler kanaatındayım ben. bazılarımızın aracı modifiyeli bazılarınki değil. modifiyeli olan aracı zaten güzel bir kareden bile cekmesen süper resim cıkıyor ortaya 🙂

malzeme ne kadar iyi olursa olsn çekende iş yoksa gene güzel olmaz gene olmaz beyler 🙂

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Bencede araç fotoğrafları olabilir 🙂 Emre öyle birşey olursa sen düldül ile katıl daha çok oy alırsın 😛 hiç değilse paçalı değil o 😀😀😀

paçalanamadık daha yollamadı serhat abi 🙁

olm kadar istiyosan paça bulalım sana yahu..

malzeme ne kadar iyi olursa olsn çekende iş yoksa gene güzel olmaz gene olmaz beyler 🙂

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

paçalanamadık daha yollamadı serhat abi 🙁

Üzüldüğün bu olsun emre 😀 Şahsen senin dışında bütün seat kullanıcıları seviniyor bu duruma 😛 Bu arada unuttum sende profesyonel makine var saymam 😀

Üzüldüğün bu olsun emre 😀 Şahsen senin dışında bütün seat kullanıcıları seviniyor bu duruma 😛 Bu arada unuttum sende profesyonel makine var saymam 😀

lan sanki başkalarında yok 😀

olm paçalık ultra kullanışlı. tipi kötü geyiğine girecek adam zaten hiç kalkıpta resimlerine yorum bile yapmasın takıldıktan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt