SCW EGE BÖLGESİ BULUŞMASI

iş durumuna göre bende gelebilirim ama öncelikle zaman ve mekan belli olsun bi bakalım.

Ege Scw büyük ses getirecektir arkadaşlar.. Hadi bakalım Ege göster kendini

️ Aşk-ı Şehir Eskişehir

yer mekan bakıyorum ama unutmuşum izmiri gurbetten 😀 haksızlık olmasın dıye orta olsun dersiniz akhisarda akhisar-istanbul yolu kavşakta bp köfteci ramiz bana uyar..katılım sayısı önemli gelen olur mu hafta sonu mu yapalım karar verecez inş...izmirli arkadaşlar vardı bir sürü nere kaçtunuz 😀
@Asteryus
@ofaltindal fikirleriniz

Ben burdayim ama akshisar uzak olmaz mi izmir bulusmasi icin. Birde ben hafta sonlari calisiyorum malum dershane ögretmeniyim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben burdayim ama akshisar uzak olmaz mi izmir bulusmasi icin. Birde ben hafta sonlari calisiyorum malum dershane ögretmeniyim.

başka yerlerden katılım olursa uzaklıklar eşit olsun bahabında dedim izmirde olur.siz hafta sonu çalışıyorsunuz cogu arkadaşlarımızda hafta sonu rahat 🙂 ortasını konuşarak cözeriz inş.sen kontı garantisen yazdım seni deftere 🙂

Evet haklisiniz haftasonu icin. Aksam 6 da cikar akhisara gelirsem ben siz dagilirken anca yetisirim 🙂 Dedigim gibi uygun olursa 6 dan sonra da olsa gelirim. Ama allah isi belli olmuyor o yuzden kesin birsey diyemiyorum

@ycalayir napıyonuss 😀
[doublepost=1444410439,1444316662][/doublepost]guncel....aniden bölgemden uzaklaşabilirim kirlisakal firarda 🙂

izmir ne zaman toplanacak günceli 🙂
[doublepost=1444569385,1444468734][/doublepost]uyan şaraphane 🙂

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt