wolky
Kayıtlı Üye
Yok kardeşim yanlış anlaşılacak bir şey yok ben elbet yapılabilinecek bir fikir bulunur anlamında söyledim
Anladım abi çok teşekkür ederim 🙂
Yok kardeşim yanlış anlaşılacak bir şey yok ben elbet yapılabilinecek bir fikir bulunur anlamında söyledim
Ricacı ol karşı binadan tabi sokaktaki karşı bina çok uzak olmamalı🙂Abi karşılıklı otursak çok iyi olurdu hem kolay hem masrafsız ama malesef 🙂
Abi karşı binadan da birini bulayım ona da teklif edeyim o zaman 🙂Ricacı ol karşı binadan tabi sokaktaki karşı bina çok uzak olmamalı🙂
çok iyi 🙂
Bu mantıklı ama iyice düşünmem lazım 🙂scw araçlı organızasyonu üsküdar sahilde kız kulesine karsı filizler köfte restourantın orada olabilir yada herhangi daha güzel bir yerde olabilir diye düşüüyorum denize nazır mekan ve araçlarda orada turlarlar gibi mesela
önü bu işi yapmak için uygun 🙂
Volkan teklifi ne kadar büyük bi sürpriz olarak yaparsan daha sonra altında okadar ezilirsin kardeşim benden söylemesi..😀 😀
Bbunun tanışma, söz, nişan, evlilik, sevgililer günleri ve yıldönümleri var peder çiçekçi yada hediyelik eşya tüccarı değilse daha mazbut sürprizi ve medeni cesareti bol maddiyatta ise daha mütavazi bi şeyler düşünmek gerek..😉
örneğin ben hanım öğretmen arkadaşlarıyla kına gecesi yaparken kına yapılan evi basmış ispirtoyla "benimle evlenirmisin yazacakken" ispirtonun o soğukta yanmıyacağını hesap edemediğimden ve yetiremediğim için bahçeye "Evlenek" yazmış, yanına diz çökerek herkesin beni gülerek izlemesine tahammül etmek zorunda kalmıştım.. bu bile yetmişti.. Tabi Hanım aslen Kayserili olduğu için esprili ve güzel dahi bulmuştu fakat şimdi düşünüyorumda hanım iç anadolu kökenli olmasa bildiğin gaf yapmışım emreder gibi ne o öyle 😀 😀 gerçi sonunda yapmak istediğin şeyi başarıyla tamamlamış olmanın önemide yok bu durumlarda teşebbüste bulun yeter zira zaten havada uçan uçaklara yerden geçen yazılara filan değil bu iş senin heyecanını müstakbel adayına yansıtabilmene bakar o bile başarıdır.. bu konuda üzerime ne düşerse yapmaya hazırım 😱key: