Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne güzel haberler var yahu, sözlenen evlenen... Şimdiden hayırlı olsun. Benim niyetim de cuma sabahı Mersin'e doğru yola çıkmak ama yürütmekte olduğum projedeki can sıkıcı detaylar yüzünden her an ertelenme potansiyeline sahip. Kısmet olur da gidebilirsek bayramın 3. günü yeniden çalışmaya başlamamız gerekiyor, kıyamet gibi iş var hayırlısı bakalım.
Hepiz sagolun arkadaslar ameliyat olmam gerekiyor sag kalca eklem yerinde protez var cuma gunu degistirecekler insallah iki hafta sonra tekrar gorusuruz hepinize hayirli bayramlar
önce 250-280 km izmite gidilecek zilyon tane el öpülecek ardından aynı yol geri gelinecek 1 gece dinlenmenin ardından 700 km yol gidilecek yine zilyon tane el öpülecek ve geri dönülecek oan benim eğilim kalkmaktan ağrıcak belime ve arabanın lastiklerine olacak memleketten bir araba dolusu erzakla dönme ihtimalide cabası. e hayırlısı
Hepiz sagolun arkadaslar ameliyat olmam gerekiyor sag kalca eklem yerinde protez var cuma gunu degistirecekler insallah iki hafta sonra tekrar gorusuruz hepinize hayirli bayramlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.