anammm 🙂 unuttuk seni vallahi birde cok ani oldu kusura bakma.bu pazar günü hopaya inmeye düşünüyorum tekrar...yalnız bir gelişme oldu...miting tarzı bişiler vardı aracı okulun bahcesine bıraktım ...sahil oylu uzerinde yemek yerken replıca jantlı yol kenarında parkedilmiş beyaz bir leon gördüm niyetlendim gitmeye aracta 2 kişi daha vardı arka sokaklardan cıktık artvin yoluna...seni kaydettim deftere 🙂 özelime gel paslaşalım...stickerin hazır araçta kırdıysak gönlünü af ola affetiririz...senden ricam bir profil resmi koyarsanız daha net olur 🙂Bana neden haber vermediniz beyler.
temel usta gerçekten ne dicemi bilemiyorum şantiyedeyim biliyorsunuz cumartesi akşamdan cıktık.zaten arabayı sokamadık gece yaptım operasyonu ortalık sakinleşince sınır kalabalık oluyor hafta sonları.cift vize harcı ödedim.hopaya inicem özelime telefon nonuzu atarsınız haberleşiriz.karadeniz sayımız,sizinle birlikte 6 arac oldu.daha da artacak hep beraber üstün gayretlerimizle...lütfen kırılmayın gereği yapılacaktır 🙂 beyaz bir leon vardı yol üzerinde kamyon önünde lokantanın karşısında senin mi o araç baka kaldım niyetlendim bi araKirlisakal ayıp ettin
kırıldın biliyorum ama hiç ummadık an karşına dikilicem..her yerde adamlarımız var 🙂 heran süprizlere açık olKirlisakal ayıp ettin
götürdüm kızlara 😀Adam yaaaa slm mı götürdünmü metin abi
Beni EDS ler İYİ tanır![]()
nefesimiz açıldı harbiden...arasıra sosyallik ii geliyor insana hep iş iş işçok iyi yaa. iyi nefes tazeleyip gelmişsindir.