güzel bir akşamdı gelen herkesin ayagına sağlık.güzel hoş sohbet gece yarısına kadar sürdü cezmi abi evlerimize bizi kovalamasa sabaha kadar oturacaktık valla 🙂
bu arada çöllü buraya yazdıgına göre evi bulmuşsun kardeşim puhahapuhahapuhaha
180 le giderken ben ilerde trafik var diye sana uzun yaptım agır git diye 😀 daha dün gelmişsin istanbula kafana göre gazlıyosun 😀 daha evinin yolunu bilmiyosun be çöllü puhahapuhahapuhahaAbi 180 le giderken arkadan sellektör yapıp beni yanlış yöne soktugun yetmiyomuş gibi bide dalgamı geçiosun.. 😉
Yalnız Senin Citrius Yellowda Gözüm kaldı Haberin Olsun Bu ara Dikkatli Kullan Nazarım degmesin Mazallah..
Yada gel Takasa Girelim Benimkinin üstüne 7 Bin lira Ver Al git 😀
180 le giderken ben ilerde trafik var diye sana uzun yaptım agır git diye 😀 daha dün gelmişsin istanbula kafana göre gazlıyosun 😀 daha evinin yolunu bilmiyosun be çöllü puhahapuhahapuhahaAbi 180 le giderken arkadan sellektör yapıp beni yanlış yöne soktugun yetmiyomuş gibi bide dalgamı geçiosun.. 😉
Yalnız Senin Citrius Yellowda Gözüm kaldı Haberin Olsun Bu ara Dikkatli Kullan Nazarım degmesin Mazallah..
Yada gel Takasa Girelim Benimkinin üstüne 7 Bin lira Ver Al git 😀
yarın ayarlıyom 7 bini gel al citrusu puhaha
özgür benim cupranın bagaj kapağındaki kaplamayı sökecek bir yer lazım varmı tanıdık hesaplı ve temiz iş yapanayagınıza muhabbtınıze saglık
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
ayagınıza muhabbtınıze saglık
güzel aksamdı evet selcuk kardesıme de geçte olsa hoşgeldin babında bır bulusma oldu (çarşı hız yapmaya karşııııııııııııı):hosgeldin:
özgür benim cupranın bagaj kapağındaki kaplamayı sökecek bir yer lazım varmı tanıdık hesaplı ve temiz iş yapan