KİREÇ
Trakya Bölge Sorumlusu
5 ay 17 gün sonra buluşmak üzere başlıklı konuyu açarak vatani görevinin acemiliğini Burdur, usta birliğini Edirne/Uzunköprüde yapmak üzere ara veren @fhs nickli Fatih SAY kardeşimi ziyarete gittim. Eşimin akrabalarının bulunması ziyareti sıklaştıracak gibi...
Neyse lumbarağzındaki nöbetçiye askerimizin ismini söyleyerek ziyaretçi parkına çağırdık.
15:30-17:30 nöbetindeki kardeşim nöbeti arkadaşına devrederek gelmiş. Kapıya yaklaştığında kapıdaki aslanı görünce hemen yanındaki arkadaşına;
- işte bu kapıdaki araçlar bizim araçlardan
diyerek arkadaşına anlatırken gelen ziyaretçiyi de merak etmiş.
İçeri girdiğinde kimin geldiğine bakarken ismini haykırdığımda heyecenlandım. çünkü bir askerin hiç görmediği tanımadığı biri ziyaretine gelince ne kadar heyecanlanacağını ben bizzat tatmış bulunuyorum.
Üzerimdeki poları görünce arkadaşına dönerek;
- Seatçi arkadaşlarım dedi.
O an ne kadar güzel bir aile olduğumuzun farkına vardım...
Çok güzel bir karşılaşma ve muhabbet oldu aramızda. hepinize selamı var...
Ziyaretimizin son sözü
120 gün sonra aranızdayım...

Neyse lumbarağzındaki nöbetçiye askerimizin ismini söyleyerek ziyaretçi parkına çağırdık.
15:30-17:30 nöbetindeki kardeşim nöbeti arkadaşına devrederek gelmiş. Kapıya yaklaştığında kapıdaki aslanı görünce hemen yanındaki arkadaşına;
- işte bu kapıdaki araçlar bizim araçlardan
diyerek arkadaşına anlatırken gelen ziyaretçiyi de merak etmiş.
İçeri girdiğinde kimin geldiğine bakarken ismini haykırdığımda heyecenlandım. çünkü bir askerin hiç görmediği tanımadığı biri ziyaretine gelince ne kadar heyecanlanacağını ben bizzat tatmış bulunuyorum.
Üzerimdeki poları görünce arkadaşına dönerek;
- Seatçi arkadaşlarım dedi.
O an ne kadar güzel bir aile olduğumuzun farkına vardım...
Çok güzel bir karşılaşma ve muhabbet oldu aramızda. hepinize selamı var...
Ziyaretimizin son sözü
120 gün sonra aranızdayım...