SCW,aracını park edince el freni çekip,arabasını viteste mi bırakıyor..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan schumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çeyrek ton olsan da seviyorum kardeşim.. 😀 😀 😀 😀

yürü be 1/8 tonmuş.. 😀 😀

herr turlu kendı kendıne cekıyor elfrenını hep vıteste unutuyorum sonra basıyorum dugmeye calısmıor 😀 sonra cakıyorum durumu 😀

Ben bir iki defa viteste bıraktım park ettiğim yerde..ancak sonra döndüğümde nedense hiç aklıma gelmiyor viteste olduğu..bi çalıştırıyorum,birden sarsıntı diyorum noluyo nan..😀 unutuyorum ne bileyim alışkanlık olmamış hiç bende..o yüzden sürekli boşta bırakıp el frenini çekerim yaz kış...🙂

Ben bir iki defa viteste bıraktım park ettiğim yerde..ancak sonra döndüğümde nedense hiç aklıma gelmiyor viteste olduğu..bi çalıştırıyorum,birden sarsıntı diyorum noluyo nan..😀 unutuyorum ne bileyim alışkanlık olmamış hiç bende..o yüzden sürekli boşta bırakıp el frenini çekerim yaz kış...🙂
Tamamen el alıskanlıgı ıle olusyo,dedem 60 senelık sofordur ve calısma hayatının cogunlugunda tır soforlugu yapmıstır,araba kullanmayı ondan ogrendıgım ıcın bu tarz seylerı bayagı b ısledı kafama,arabayı park ettıgımde vıteste bırakır el frenını cekerım,bındıgımdede dırek bosa atarım kı farkında bıle olmadıgımı otomatık vıtes arabada ayagımı debrıyaja koymaya calısırken fark ettım 🙂

Kimene benim meselem...😀

ALLAHa emanet bırakıyorum😀 el freni çeker boşta bırakırım...dik yokuşlarda + vites...

burnunuzu hangi parmağınızla karıştırırsınız ? bende böyle bi konumu açsam 😀

🙂🙂🙂bu süpermiş yaaa🙂

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 02:08 ----------

Bende sürekli el freni ve vites yapıorum ama arklarla mert abinin dediklerinide bundan sonra dikkate alıcam😉

el frenini çekiyorum vites boşta ama kampanalar yapışabiliyor çok soğuklarda diğer rkadaşlarında dediği gibi bir kere viteste bıraktım onuda unutmuşım giriyorduk kapıcının salonuna puhaha

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt