SCW Ankara Cuma Buluşmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RedLine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim özleniyorsun ve konuşuluyorsun her fırsatta döt gözle seni bekliyoruz daha düğün yapacazzzz:zipla:drink:
Allah rrazı olsun abi kalpler karşılıklı...da işte uzakta olunca böle mahsun bir şekilde elimizle ağzımızla laf sölüoz işte napalım...ama gelince alemde yapacaz düğünde çok uzak değil🙂

uLN Bakmayayım dedim gene dayanamıom...komutan halk eğitim merkezine yolladı artık bilgisayar öğretmenliği yapıom uzun dönemlere bide yazı büro da yazıcıyım...bugün şafak tam 100..daha da yok🙂🙂🙂101 gün sonra sayın adminim @06 LK 534,meslektaşım @RedLine ve üyeler @sourson @KeChİ @06KORAY92 hepinizle görüşeceğiz sizlerle sayın moderatörünüz olmadan yazı kebaplar alemler içmeler neymiş görüşeceğiz .Ben geldimmi sabah 4 ten önce eve giden çankırılı çorumlu veya yozgatlı olsun emi🙂🙂Saygılar sizlere sarıyerden🙂🙂🙂🙂
Ankaralı İbocan - Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen - YouTube

2.46 darbukada bursalı sezginpuhaha

Uygun olursa ben de katılmak, tanışmak isterim. Genelde ne tarz oluyor. AVM mi, açık alan mı yoksa bir mekanda mı oluyor?

Allah rrazı olsun abi kalpler karşılıklı...da işte uzakta olunca böle mahsun bir şekilde elimizle ağzımızla laf sölüoz işte napalım...ama gelince alemde yapacaz düğünde çok uzak değil🙂

mehmedim kardeşim nasılsın anlat yedigin içtigin senin olsun 🙂

39,160Konu
763,924Mesajlar
21,968Kullanıcılar
ugur010Son üye
Geri
Üst Alt