SCW Ankara Cuma Buluşmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RedLine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uLN Bakmayayım dedim gene dayanamıom...komutan halk eğitim merkezine yolladı artık bilgisayar öğretmenliği yapıom uzun dönemlere bide yazı büro da yazıcıyım...bugün şafak tam 100..daha da yok🙂🙂🙂101 gün sonra sayın adminim @06 LK 534,meslektaşım [MENTION=17541]RedLine[/MENTION] ve üyeler [MENTION=3232]sourson[/MENTION] [MENTION=767]KeChİ[/MENTION] [MENTION=104]06KORAY92[/MENTION] hepinizle görüşeceğiz sizlerle sayın moderatörünüz olmadan yazı kebaplar alemler içmeler neymiş görüşeceğiz .Ben geldimmi sabah 4 ten önce eve giden çankırılı çorumlu veya yozgatlı olsun emi🙂🙂Saygılar sizlere sarıyerden🙂🙂🙂🙂

uLN Bakmayayım dedim gene dayanamıom...komutan halk eğitim merkezine yolladı artık bilgisayar öğretmenliği yapıom uzun dönemlere bide yazı büro da yazıcıyım...bugün şafak tam 100..daha da yok🙂🙂🙂101 gün sonra sayın adminim @06 LK 534,meslektaşım @RedLine ve üyeler @sourson @KeChİ @06KORAY92 hepinizle görüşeceğiz sizlerle sayın moderatörünüz olmadan yazı kebaplar alemler içmeler neymiş görüşeceğiz .Ben geldimmi sabah 4 ten önce eve giden çankırılı çorumlu veya yozgatlı olsun emi🙂🙂Saygılar sizlere sarıyerden🙂🙂🙂🙂
kardeşim benim ya dün akşam yine gürkan levent abi cagrı abi buluştuk cok kulagını cınlattık kardeşim. (nie söylüosam üzül diyemi 🙂))
walla cok özledik seni bro

39,160Konu
763,924Mesajlar
21,968Kullanıcılar
ugur010Son üye
Geri
Üst Alt