RedLine
Kayıtlı Üye
abi gün içerisinde duyuracağım. olma ihtimali yüksekkadir yarın bişeyler varmı buluşma felan
abi gün içerisinde duyuracağım. olma ihtimali yüksekkadir yarın bişeyler varmı buluşma felan
olsun artık kadir uzun zaman oldu hadiiiiabi gün içerisinde duyuracağım. olma ihtimali yüksek
aman ollsun az kışide olsak olsun geçen kine gelememiştik busefer kendimi kastım bekliyom 😱key:abi gün içerisinde duyuracağım. olma ihtimali yüksek
olsun artık kadir uzun zaman oldu hadiiii
madem az olsun öz olsun dedin patlatıyorum bir buluşma. yalnız Ali abi senide beklerim yoksa yapmam bilmiş ol😀aman ollsun az kışide olsak olsun geçen kine gelememiştik busefer kendimi kastım bekliyom 😱key:
aaah maneviyatım o kadar kuvvetli olsada aynı anda iki yerdede bulunabilsem ne kadar isterdim biliyonmu butun istanbul benim cuprayı merak ediyormadem az olsun öz olsun dedin patlatıyorum bir buluşma. yalnız Ali abi senide beklerim yoksa yapmam bilmiş ol😀
o zaman bütün istanbul cuprayla ankaraya gelsin😀 sığarsaaaah maneviyatım o kadar kuvvetli olsada aynı anda iki yerdede bulunabilsem ne kadar isterdim biliyonmu butun istanbul benim cuprayı merak ediyor
tama abi 1 saat orda kalırsın sonra buraya dgru yol tutarsın olmaz mı😀😀aaah maneviyatım o kadar kuvvetli olsada aynı anda iki yerdede bulunabilsem ne kadar isterdim biliyonmu butun istanbul benim cuprayı merak ediyor