SCW Ankara Cuma Buluşmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RedLine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ogun seni kim nerde yakalasin kardesim?geliyordun hani?

yıyelım yavrum bıg chefte oturuyoruz ordan gelen gecen rahat kesılıyo😀

Cok guzel bi geceydi.uzun sure katilamayacam cok uzuluyorum🙁 cuma gidiyorum kendinize iyi bakin.baska bulusmada gorusuruz ins.hepinizi tanidigima cok memnun oldum.mardinede beklerim (10 araba cikarsaniz en azindan 3u varir muhabbetiyle🙂)

Cok guzel bi geceydi.uzun sure katilamayacam cok uzuluyorum🙁 cuma gidiyorum kendinize iyi bakin.baska bulusmada gorusuruz ins.hepinizi tanidigima cok memnun oldum.mardinede beklerim (10 araba cikarsaniz en azindan 3u varir muhabbetiyle🙂)
nurullah kardeşim biz sana teşekkür ederiz iyiki geldin iyiki tanıştık umarım yine yeniden görüşürüz umarım bizde bir gün 10 araba oluruzda 3 değilsede 4-5 araba da kalsak senin oralara geliriz🙂kendine ii bak yolun açık olsun:hosgeldin:

herkeze teşekkürler gecenin sonuna yetişebildim malum iş güç çalışma hayatı çok yoruyor o gece ayrı bir yorgunluğun üzerine iyi geldi muhabbet😱

bizde katılan herkese teşekkür ederiz gerçekten çok keyifli bir akşam oldu.. ama şu gecenin sonu gürkan [MENTION=22242]alcolique[/MENTION] biraz sıkıntı ya puhahapuhaha

gece ben sizi bırakıp evime gittim sabah mesai var diye benden sonra neler yaptınız arabada iki sap olarak🙂)

bende geç oldu ama herkese teşekkür etmek istiorum...ama [MENTION=22242]alcolique[/MENTION] e ayrı olarak saygı ve sevgimi gönderiorum

39,159Konu
763,923Mesajlar
21,967Kullanıcılar
Fahrettin40Son üye
Geri
Üst Alt