Havaların kötü olması nedeniyle bu aralar pek bir aktiflik yok buluşma diye ama biz arkadaşlarla beraber hemen hemen her gece balgatta toplanıyoruz ya bir mekana gidip oturuoruz yada otoparkımız var meşhur orda sohbet muhabbet ediyoruz istediğin zaman ordada görüşebiliriz..Mehmet bey bidaha ki buluşmanız ne zaman acaba🙂)
arda geçenki buşuşmaya gelecektin ankara scw whatssap grubundan çıkmıssın bulusmaya kısa bır sure kala. hanı bız buluşsakta sizleri aramızda göremiyoruz özleniyorsunuz efenim..valla kımse yazmıyor burdan ankara ya nolmus boyle? eskıden her cuma bulusurduk ben bayadır yokum tabı 🙂 bana uyar ne zaman uygunsa gorusuruz🙂
Yok abi bak ben burdayım içimiz geçermi hiç sadece ankara soğuk ya bu aralar hepimiz inlerimize girdik malum kar kışş🙂)angaranın içi geçmiş benim gibi
son anda acil bir işim cıktı haberde veremedım bundan sonrakı bulusmalarda olmaya calısıcam..arda geçenki buşuşmaya gelecektin ankara scw whatssap grubundan çıkmıssın bulusmaya kısa bır sure kala. hanı bız buluşsakta sizleri aramızda göremiyoruz özleniyorsunuz efenim..
son anda acil bir işim cıktı haberde veremedım bundan sonrakı bulusmalarda olmaya calısıcam..