SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimde haberimiz yok zaten kardeş. sürpriz bi yer bulcakmışya mod'un biripuhaha
modun birinin bu hafta pazartesi çarşamba cuma sınavı var bugünde kızılaylarda geziyormuş öteki çizim peşinde sana hangisi söylediyse hatırlatsan bile hatırlamazlar 😀

modun birinin bu hafta pazartesi çarşamba cuma sınavı var bugünde kızılaylarda geziyormuş öteki çizim peşinde sana hangisi söylediyse hatırlatsan bile hatırlamazlar 😀
buluşmamız cuma zatn sınaw bitmiş oluo😀 surpriz dediğine gore onceden ayarlamış demekkii🙂
ne bitmez çizimmiş arkadaşpuhaha

kısaca 3 ünüzede yazıklar olsun aip bu arada ilker seni kınım kınım kınıyorum birdaha arkanı toplarsam 2 olsun kadir bey size ne zamn suprayzing yapacam dedim bılemedım şuan mehmet atış serbestse ilk senden başlıcam haberin ola ne derdiniz var benle arkadaşş:/ küstüm oynamıyorumpuhaha
şaka bi yana nereye gidelim bu hafta fikri olan varmı bir değişiklik olsun cılgınlık yapmasakmı diye düşünüyorum ankaranın yaratıcı arkadaşlarını kafa yormaya beklıyoruz hadi bakalım GÜncel Güncel Güncell...😎

kısaca 3 ünüzede yazıklar olsun aip bu arada ilker seni kınım kınım kınıyorum birdaha arkanı toplarsam 2 olsun kadir bey size ne zamn suprayzing yapacam dedim bılemedım şuan mehmet atış serbestse ilk senden başlıcam haberin ola ne derdiniz var benle arkadaşş:/ küstüm oynamıyorumpuhaha
şaka bi yana nereye gidelim bu hafta fikri olan varmı bir değişiklik olsun cılgınlık yapmasakmı diye düşünüyorum ankaranın yaratıcı arkadaşlarını kafa yormaya beklıyoruz hadi bakalım GÜncel Güncel Güncell...😎
hakanım lafım sana diil zaten 😀 söz werene. bakalım görücez şurda yarına ne kaldıki 🙂 bu arada ewet farklı biryer olsun artık sanki günceliiii puhaha

Kadirim cok okuyan degil cok gezen bilirmi kardesim ucumuzde okuyoz biz yaa!olduguna gore sen daha iyi bilirsin bir yer soylede cidden degisiklik yapalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,893Mesajlar
21,927Kullanıcılar
emrecrkcSon üye
Geri
Üst Alt