SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olay yaratmıyorum şeker sadece sürekli aynı yerde buluşuyoruz farklılık olsun diye öyle söyledim eğer istemiyosanız ne buluşmalara gelirim nede siteye girerim bu kadar basit..

bu lafları yasına verıyorum😉

bak son anda gelmedın işte,hep neden se son anda işin cıkıyo bana solesen gelır alırdım senı.neyse haftaya sen yer ayarla ozman ama gelmemezlık yapma!!!

bu akşam gelemiyorum malesef kusra bakmayın 🙁 3 gün önce babamın arabayla kaza yaptım arabayı otokoça bıraktık babam arabasız kaldı o yüzden bu akşam benim arabama el koyuyo 🙁 kusra bakmayın çok istiyodum bu hafta gelmeyi ama yalan oldu..

okumadın heralde şeker babamın arabasıyla kaza yaptığım için babam benim arabama el koydu gelmeyi istiyodum ama yalan oldu malesefki neyse haftayada gelemicem 11 nisan pazar günü sınav var ben çıkmak istesemde evdekiler sınav var zart zurt çıkma der ama 11 nisandan sonraki her cuma gelicem.

bu lafları yasına verıyorum😉

bak son anda gelmedın işte,hep neden se son anda işin cıkıyo bana solesen gelır alırdım senı.neyse haftaya sen yer ayarla ozman ama gelmemezlık yapma!!!

araba sorunu yok dedım bende ayberk zaten ordan gelıyo en bastı o almasa bıle ben alırdım.dedım bende.neyse uzmasın konu dagılmasın.arabaydı sınawa dondu.saglıcakla kalın haftaya kadar.

alırım dediğini görmedim ama üniversite sınavım var napıyım 🙂 sınav bitince allah nasip eder kazanırsam bi yeri bu seferde vize final var bitmiyoki sınav 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,151Konu
763,906Mesajlar
21,937Kullanıcılar
alikenSon üye
Geri
Üst Alt