SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yarın ( 21.10.2011 ) bir aksilik olmazsa sponsorumuz İLKİM OTOMOTİV de saat 20.00 de buluşmayı planlıyorum.ankara organizasyonu ile ilgili son net kararlarımızı değerlendirip sonuçlandıracağız.katılımlarınızı bekliyorum.adresi bilmeyen var ise sponsorlarımız kısmında mevcuttur dahada başka bi durumu olan varsa beni telefonumdan arayabilir. 0 532 423 70 43
duyanlar duymayanlara haber versin

arkadaşlar yarın ( 21.10.2011 ) bir aksilik olmazsa sponsorumuz İLKİM OTOMOTİV de saat 20.00 de buluşmayı planlıyorum.ankara organizasyonu ile ilgili son net kararlarımızı değerlendirip sonuçlandıracağız.katılımlarınızı bekliyorum.adresi bilmeyen var ise sponsorlarımız kısmında mevcuttur dahada başka bi durumu olan varsa beni telefonumdan arayabilir. 0 532 423 70 43
güncel

güncel

ankara bu hafta cuma günü ilker arkadaşımız ankara sorumlusu olması şerefine bizi bir eğlendirmeye götürmese mi ki?güzel olmazmı?😱😱😱😀😀😀

isterim isterim isterim zaten o mod un signatürü yamıkk😱

kanka okadar dedim seeeenn koskaca ilkerbilim sticker sızmı dolaşıyorsun aip sana ama dinletemedim sakalım yoKKi😛😀

bide demezmi ben göremiom sticker olunca zannedersin arka cama boydan boya yapıştırıoz😛

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,148Konu
763,898Mesajlar
21,932Kullanıcılar
kingleonSon üye
Geri
Üst Alt