SCW anasayfa müzik

koray.cano

Kayıtlı Üye
Başlıkta da belirtiğim gibi anasayfadayken müzik çalsa yada sayfanın yukarlarına biryerlere winamp yada wmp tarzı bir eklenti eklense biz kendi müziğimi seçsek falan nasıl olur ?
Yöneticilerimize duyrulur 🙂
Saygılar..

Radio tarzı bişelerdenmi bahsediyosun ? , eğer upload edilecekse , kimin ne dinleyeceğine kim karar verecek 🙂 Detayları iyi düşünülürse , güzel bi çalışma çıkabilir tabi ama ben yinede arşivimden müziğimi açarım aga 🙂 ,

Radio tarzı bişelerdenmi bahsediyosun ? , eğer upload edilecekse , kimin ne dinleyeceğine kim karar verecek 🙂 Detayları iyi düşünülürse , güzel bi çalışma çıkabilir tabi ama ben yinede arşivimden müziğimi açarım aga 🙂 ,

Kanka senın arşiv çok tehlikeli yahu 🙂 Yani biz scw üyeleri oraya müzikler ekleyip dinliyebiliriz yada sabit müzikçalar herşey olabilir yani 🙂 Bugün kaan abinin konuşmasından sonra etkilendim scw sayfalarında gezerken hoş bi müzik çalmasını isterim şahen ..

Kanka senın arşiv çok tehlikeli yahu 🙂 Yani biz scw üyeleri oraya müzikler ekleyip dinliyebiliriz yada sabit müzik çalar herşey olabilir yani 🙂 Bugün kaan abinin konuşmasından sonra etkilendim scw sayfalarında gezerken hoş bi müzik çalmasını isterim şahsen ..

Kanka senın arşiv çok tehlikeli yahu 🙂 Yani biz scw üyeleri oraya müzikler ekleyip dinliyebiliriz yada sabit müzik çalar herşey olabilir yani 🙂 Bugün kaan abinin konuşmasından sonra etkilendim scw sayfalarında gezerken hoş bi müzik çalmasını isterim şahsen ..

Sabit müzik bayabilir ama , şöyle bişe olabilir , herkesin kendi playlistini oluşturabileceği bi imkan sunulur, sağda banner olabilir , youtube'dan ne istersen eklersin listene, scw video tube gibi mesela , ne zaman açarsan aç hep o liste hazırda olur , bi yerde dinlemek istersen , SCW 'ye girmek için bi bahanen daha olur 🙂 🙂

Bakalım ben atıp tutuyorumda , serbay abi ne düşünür bu konuda bilemem tabi 🙂

Sabit müzik bayabilir ama , şöyle bişe olabilir , herkesin kendi playlistini oluşturabileceği bi imkan sunulur, sağda banner olabilir , youtube'dan ne istersen eklersin listene, scw video tube gibi mesela , ne zaman açarsan aç hep o liste hazırda olur , bi yerde dinlemek istersen , SCW 'ye girmek için bi bahanen daha olur 🙂 🙂

Bakalım ben atıp tutuyorumda , serbay abi ne düşünür bu konuda bilemem tabi 🙂

Sağ,sola,yukarıya,aşağıya her yere banner olur kanka 😀 Ben nacizane fikrimi söyledim olursa güzel olur olmazsada sağlık olsun devaaaaaaam 🙂 Ama paton hazır bu güncellemenin gazıyla bişiler yapar diye düşünüyorum 😛

forum zaten yavaş eğer bu uygulama forumu daha da kasacaksa hiç gerek yok bence.. 🙂
velakin bi ara SCW Radyo vardı..yine aynı formatta bişi olabilir..

forum zaten yavaş eğer bu uygulama forumu daha da kasacaksa hiç gerek yok bence.. 🙂
velakin bi ara SCW Radyo vardı..yine aynı formatta bişi olabilir..

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt