SCW Alem Restaurant / 18.02.2011

Ayıpısn kardeşim sen gel katıl kalıcak yeri hemen ayarlarız evlenmeden bi veda gecesi düzenliyelim sana 🙂

Can haberin var dimi benim hatun siteye üye oldu dikkatli ol valla bak senin siteden veda geceni düzenlemeyelim 😀 Yok benim modluğumda kurtaramaz ikimizide 😀

Bu arada eyvallah teşekkür ederim... 🙂

Can haberin var dimi benim hatun siteye üye oldu dikkatli ol valla bak senin siteden veda geceni düzenlemeyelim 😀 Yok benim modluğumda kurtaramaz ikimizide 😀

Bu arada eyvallah teşekkür ederim... 🙂

Sıkıntı yok kardeşim relaxxxx 🙂 Yeryüzünde Veda Gecesi diye bir olay var yani yenge birşey demez kardeşim hallederiz oralarını merak etme senn😱

off offf offf.. aynısı geniş çaplı eşli erkekli tekrar düzenleyelim önümüzdeki ayın 1.yada 2. haftası..

1 inci haftası abant org. var ikinci hafta sı benim için no problem kardşim 🙂

Valla siz belirleyin abi ben karışmıyorum 🙂 Cezmi abi Hasan abi müsaitmi önce büyüklerimiz olarak onlara soralım bence ona göre hareket etmek daha mantıklı olur

sizn ben oranızasyon duzenleyecegınız zamana baslııım !!!!! !!!!! ............... arabasız kalırım o gunde org olur !!! sagolun herkes alalım dedıler ama gece tekrar avrupa yakasına donemeyecegım ıcın gelemedım 🙁🙁🙁🙁

Sağlık olsun Kıvancım bi dahaki sefere bekliyoruz mutlakaaa ! 🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt