Scw ailesi kahvalti organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Absolut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
barış kahvaltıdan sonra paintball amma olur haaa 10 da kahvaltıyı yapıcaz 11 de 12 de bitecek sonra neyapıcaz kardeşim 😱key:😱key:😱key:😱key:
Zaten ertelenmiş paint organizasyonumuz vardı iyi olur 🙂

Paintball için hava durumunu kollayalım,birde anadolu yakasında mekan bulalım,ordan kilyos uzak olur..

1-Absolut + selda
2-Kaptan + dilek + kızları 😀
3-Lejyoner + şengül + fıstık
4-Yekta + dilek + AREL
5-Kfy + filiz + can
6- poro kaan
7- Erkani + ?

barış kahvaltıdan sonra paintball amma olur haaa 10 da kahvaltıyı yapıcaz 11 de 12 de bitecek sonra neyapıcaz kardeşim 😱key:😱key:😱key:😱key:
abi ankaradan haber bekliyorum katılımla alakalı bir netleşsin hep beraber değerlendiririzzzzz.😱key:

onların içinde en büyük alana sahip olan kartal evo yaklaşık 10 dönüm bir alanda oyun oynanıyo olursa en mantıklısı bence orası yanlız daha önce şu listeye bi isminizi yazın aga :hosgeldin::hosgeldin:😀😀

onların içinde en büyük alana sahip olan kartal evo yaklaşık 10 dönüm bir alanda oyun oynanıyo olursa en mantıklısı bence orası yanlız daha önce şu listeye bi isminizi yazın aga :hosgeldin::hosgeldin:😀😀

barış ben söz vermeyeyim hafta sonları tekneyi kiralıyorum bu haftada fuara gelemiyordum işim erken bittiği için katılım yaptım o gün bişey olmazsa zaten ordayımdır 😱key:

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt