atay78
Kayıtlı Üye
dostum adanalısın scw ye takılıyosun bulusmlarda gorunmuyosun oldumu sımdı 🙂soner abi çok güzel olmuş hayırlı olsun:seat
dostum adanalısın scw ye takılıyosun bulusmlarda gorunmuyosun oldumu sımdı 🙂soner abi çok güzel olmuş hayırlı olsun:seat
dostum adanalısın scw ye takılıyosun bulusmlarda gorunmuyosun oldumu sımdı 🙂
hhahaha senın gbı bulusmalara gelıp ızın koparan bır suru arkadasımız var forumda etkın olursan yakın zamnda mayıs sonu hazıran gbı buyuk bır bulusma yapıcaz 🙂scw de yeniyim ama buluşmalara katılacağım inşallah.Tabi hanımdan izin alabilirsem.
gelmek için elimden gelenin fazlasını yapacam gerçekten çok istiyorum sizlerle tanışmayı. 🙂hhahaha senın gbı bulusmalara gelıp ızın koparan bır suru arkadasımız var forumda etkın olursan yakın zamnda mayıs sonu hazıran gbı buyuk bır bulusma yapıcaz 🙂
gelmek için elimden gelenin fazlasını yapacam gerçekten çok istiyorum sizlerle tanışmayı. 🙂
eyvallah murat yoksa darısı sana olsun🙂soner abi çok güzel olmuş hayırlı olsun:seat
servisten aldım ben mk1 cupra lip diye geçiyor. 110 lira ücreti. orijinalde ilk kasa leon için bu lip ama arkadaşlar sağolsun birisi yapmış görüyoruz güzel olmuş bizde yapıyoruz🙂soner abi bunu nerden nekadara temin edebiliriz. Buarada çok daha güzel olmuş.