Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Adana Kebap Org.. =)

CanCan11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
16 Ocak 2010
Mesajlar
1,404
Yaş
35
Dursun Abi'nin orada otururken 20 Şubat ta Adana ya gidip kebap yiyelim diye bir fikir geldi aklımıza. Hasan ve Murat Abinin Güzel fikirleriyle :)

Murat Abi bir tanıdık vasıtasıyla ucuz bile temin edicek tahmini olarak bilet fiyatı gidiş geliş 80 lira olacak sabah uçağıyla gidip akşam uçağıyla geleceğiz. Şu an için 4 kişiyiz gelicek olan arkadaşların isimlerini alalımm :)

GELENLER

deha
h_g
mry.80
can.canbolat
patron
 
Beni yazmissin zaten Can.Ben tek gelmem ama:)
 
Yıldınız parlasın :D yahu yok muydu buralada adanacı ne gerenk var oraya gitmeye güzel bir fantezi :)
 
ben o tarihte gene antepde olurum zaten buradan arabaya biner geliriz gibime geliyor
 
bende varım adana kebapa.... bi fikir sunsam varol abi de antepte atlayın antebe gelin bizim burdada adana kebap var antep baklavasınıda aradan çıkarırız :D
 
şimdi ola şöyle aslında :) Akşam otururken ortaya çıkan bir fikirdi :) aslında minik bir scw toplantısı tarzında bir şey oldu o kadar kişi bir arada olunca adana dedik :) ama büyüklerimize sormak lazım
 
aslında bu tarz konuları açarken yönetimden izin alarak açmanız gerekiyor bilginiz olsun :)

bu arada ben biletimi kendim ayarlıcam bilginiz olsun gelirsem :)
 
Geri
Üst Alt