Scirocco ile tekrar aranizdayim

hoşgeldin zeynel seni yeniden aramızda gormek ne guzel 🙂 tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıymış senin ne işin var i 30 la astrayla 😛

Tskler arkadaslar iyi dilekleriniz icin

hoşgeldin zeynel seni yeniden aramızda gormek ne guzel 🙂 tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıymış senin ne işin var i 30 la astrayla 😛

Dogru diyorsun erkan hocam. Bir musibet bin nasihatten iyiymis yasayarak ogrendik 🙂

nazara geldik beylikdüzündeki metrobüs çalışmaları sağolsun 2 adet lastiğe mal oldu

geçmiş olsun zeynel ne oldu hayırdır ?

öğlen avcılara doğru gidiyordum sağolsunlar yolun ağzına etmişler. çukuru farketmedim iki lastik çukura düştü sol taraftaki lastikler gitti. nerden baksan 1500-2000 tl ye mal oldu yolun durumu

orası bayadır oyle ya bende girmiştim bir kere ambarlıda neyse bunada şükür dahada beteri olabilirdi.lastıkler dışında birşey varmı jantda felan ?

çok şükür sadece lastiklerle yırttık. çok hızlı gitmiyordum patlayınca havası fazla inmeden bildiğim bi lastikçi vardı hemen çektim oraya. jantlarda bişey yok allahtan

ellerinde lastik yokmuş 2 tane çıkma lastik aldım yarın yeni lastikleri alacaz bakalım

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,925Kullanıcılar
KkkkkkkkSon üye
Geri
Üst Alt