Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Schumacher karting pistinde

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
m_sch_kart_massa.jpg


Ferrari'de Felipe Massa'nın yerine yarışamayacağı açıklamasının ardından Michael Schumacher ilk kez karting aracı kullandı. Boynundaki sakatlık nedeniyle Avrupa Grand Prix'inde Formula 1'e dönme şansını kaçıran yedi kez Dünya Şampiyonu buna rağmen artık karting yapabiliyor ve Ferrari'den aldığı son haberlerden dolayı mutlu.
Schumacher Macaristan'da yaralanan Felipe Massa'nın yerine yarışabilecek pilotlar arasında başı çekmişti. Ancak emekli Alman pilot daha sonra yapılan sağlık kontrolleri sonucunda tekrar koltuğa oturmasının mümkün olmadığını söylemişti. 40 yaşındaki pilot ilk adım olarak kartinge döndü ve bununla birlikte gelen haberlere göre sağlık durumu da iyiye doğru gidiyor.

Schumacher kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu haftasonu Kerpen'deki (Almanya) eski kart pistindeydim. Biraz yarışmak istedim. Oldukça iyi gitti, ilk yarışta 2. ve sonraki yarışta 1. oldum."

"Boynum iyi, hala hafif ağrı hissediyorum fakat F1 testinden sonra olduğu kadar değil. Bu günün ardında da hafta içinde karting yapacağım, burada stres atıyorum."

Schumacher Formula 1'e tam zamanlı dönüş yapmak konusunda da karar verebilmiş değil.

"Bazıları bu eğlenceli sürüşü F1'e geri dönmek için yapılmış bir antreman olarak düşünebilir. Burada yeni arkadaşlarla tanıştım ve eğlenceli bir haftasonu geçirdim; SPA hakkında Luca (di Montezemolo, Ferrari Başkanı), mekanikerler ve Steno (Domenicali, Ferrari Takım Patronu) ile telefonda konuştuk. Bundan dah fazlası değil."

"Ayrıca Kimi'nin SPA'daki zaferinden dolayı onun adına ve bütün takım adına çok mutluyum, bu sezon ilk kez kazandılar. Galibiyet Stefano Domenicali'nin her zaman söylediklerini doğruladı: Ferrari asla görmezden gelemeyeceğiniz bir takım, zor zamanlar da bile, bu mücadele birliğini ve sportif motivasyonu gösteriyor. Tekrardan elleri havada olan ve şu anda Monza'ya giden bütün takım için mutluyum."

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
go kart schumi beni geçemez:D
 
ben ilk defa gördüm böyle bi kart..
 
uzun çeneli şekli mi.. :D :D
 
Geri
Üst Alt