Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence tamamen şans neden derseniz arac duvarın dibine geldiğinde arabadan inip kapıyı kitleyip gitse yetenek derdim ama farkındaysanız duvarın dibinde durur dururmaz tekrar ileri haraketleniyor ve video orda kesiliyor... Herkese yetenekli şoförmüş dedirtmek için... Yani adamın amacı o duvarın dibine öyle gitmek değilmiş 🙂
sene 2003te yazlıktayken stabilize yola plastik dubalar koyuyodum, ( internette meşhur bi video vardı onunda etkisiyle 🙂 ) iki dubanın arasına el freniyle girmeye çalışıyodum , şu kadarını söyliyim , fizik kurallarına aykırı birşey olmadıkça çalıştıktan sonra yapılmayacak hareket yok ! 6-7 denemeden sonra çarpmadan girmeyi başarmıştım 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.