Sakaryadayim

sakarya ve kocaelide cidden fazla seat var...valla imrende köfte iyi giderdi bir de ayran ve piyaz...ahhh acıktım galiba. ama ben yinede kocaeli köfteyi tek geçerim.

@denizgoktas ah ki sana ne ah ! Sakarya'lı diye yazıyor profilimde. Hiç forumdan kimsede uyandırmadımı ya? ben o saatte tam 100 metre ilerindeydim be abicim ! Çok üzüldüm şimdi... Keşke gelmeden önce arasaydınız yada konu açsaydınız 🙁 🙁 🙁

@denizgoktas ah ki sana ne ah ! Sakarya'lı diye yazıyor profilimde. Hiç forumdan kimsede uyandırmadımı ya? ben o saatte tam 100 metre ilerindeydim be abicim ! Çok üzüldüm şimdi... Keşke gelmeden önce arasaydınız yada konu açsaydınız 🙁 🙁 🙁

Haklısın, keşke bir gün önceden açaydım konuyu bende öksüz çocuk gibi kaldım. gözlerim sticker aradı heryerde 🙁 100 metre diyorsun yaa öööf 🙁

az ilerinde bölge trafik şubesi vardı oradaydım yaklaşık 1 saat kaldım oradan çıktıktan sonrada yarım saat sanayide oyalanmıştım ve tüm gün boş boş gezdim ya 🙂 Keşke haberimiz olaydı iyiydi 🙁

Bir daha ki seferlere yolculuktan önce haber vericem bu bana ders oldu. Teşekkür ederim Serbay görüşemesekte isteğin mutlu etti.

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt