Floydian
Kayıtlı Üye
rx8 den kat kat guzel bence 7
Turbo var RX7 lerde...
Wankel + Turbo 🙄🙄🙄 😀
Yalnız RX7 ilk çıktığında İngilteredeki fiyatı £40.000 iken RX8 inki £25.000 civarı...
rx8 den kat kat guzel bence 7
İlk anlattığın şeyden hiçbişey anlamadım. Sanki S2000 4.000cc üstü bi araçmış gibi.. S2000'de 1900 küsür cc işte..RX8 0 iken motor hacmi küçük olduğu için haddinden çok daha ucuza geliyor. 0 fiyatlarıda 2ci ele yansıyor. Sen atıyorum 50.000TL veriyorsun ama aslında o arabanın değeri 70.000TL. Ayrıca Subaru Impreza WRX/WRX STI larında motor ömrü çok iç açıcı sayılmaz? Bu arada yanlış anlaşılmasın ben S2K ile RX8 i karşılaştırmıyorum. Bence ayrı dünyalar.
arkadaslar s2000 rx-8 kıyaslamasını kendı acıdgınız bı konuda yaparsanız sevınırm s2000 almaya karar verdım ve o araba uzerınde yardımcı olabılıosanız yazın sevınırım tesekkurler
adam konu açtı S2000 arıyorum diye..neyi tartışıyosunuz ? bide özellikle yazdı benim konum üzerinden tartışmayın yardımcı olucaklar yazsın diye dimi ?
canım bıraz once sanayıden geldıkte fena bı audı rs4 var bızım burda onu gordukten sonra vtec falan yalan yanı 800 hplerde su anda.
hondacıların meshur lafı bızde hayat 5500 d/d sonra baslar bızde ıse hayat kontagı cevırdıgın andan baslar bahsettıgın rs4 grı renk mı acaba?_
hondacıların meshur lafı bızde hayat 5500 d/d sonra baslar bızde ıse hayat kontagı cevırdıgın andan baslar bahsettıgın rs4 grı renk mı acaba?_
adam konu açtı S2000 arıyorum diye..neyi tartışıyosunuz ? bide özellikle yazdı benim konum üzerinden tartışmayın yardımcı olucaklar yazsın diye dimi ?
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:25 ----------
...