Floydian
Kayıtlı Üye
RX 8 sadece vergi olarak bakarsan daha ekonomik Alp. RX-8'in masrafları hakkında bi bilgin var mı? Kaçbin km'de bir motor istediği hakkında?
adam gibi kullanılırsa 150.000km
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
RX 8 sadece vergi olarak bakarsan daha ekonomik Alp. RX-8'in masrafları hakkında bi bilgin var mı? Kaçbin km'de bir motor istediği hakkında?
Batu'cum öncelikle farkındasındır ama yine de söylemek ihtiyacı hissettim..
S2K 240hp RWD ve arkası da hafif bi araç..atıyorum sen yeni gaza oturup hızla şerit değiştirmek istediğinde vs. şimdi aracın gibi kullanımı kolay ve tehlikesiz değil S2K..
FWD bi araçtan sonra bambaşka bi kullanım tarzı gerekiyo her şeyden önce..
bunları göz ardı etmiyosun dimi. ??
150.000 mi ?adam gibi kullanılırsa 150.000km
150.000 mi ?
Kullanımında bi zorluk yok normal bi araba. Sadece VTEC açılırken, aracın bir anda 80hp güç aldığını unutmadan kullanmak lazım. Yapılan kazaların çoğu, tekerlere aniden yüklenen 80hp yüzünden oluyo. Yani 5.500 devirde tehlikeli hareket yapanların araçlarında.yok bunlaır göz ardı etmıorm bu arabayı herkezın yapdıgı gıbı yanlamak ıcın dıııl farklı sebeplerden ıstıorum .. daha zaman var bakalım tesekkur ederım
Mazda RX-8'i, dizel Clio Symbol gibi kullanırsan belki 100.000km gider. Öyle bi aracı heralde sakin durmak için almaz kimse. Biraz gaza yüklendiğini varsayarsak, 3 basamaklı kilometreleri görmek zor. Hatta 60.000km - 70.000km arası tehlikeli zamanı.Evet bu Mazda nın iddiası. Hadi 100.000 olsun..
Kullanımında bi zorluk yok normal bi araba. Sadece VTEC açılırken, aracın bir anda 80hp güç aldığını unutmadan kullanmak lazım. Yapılan kazaların çoğu, tekerlere aniden yüklenen 80hp yüzünden oluyo. Yani 5.500 devirde tehlikeli hareket yapanların araçlarında.
---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 01:01 ----------
Mazda RX-8'i, dizel Clio Symbol gibi kullanırsan belki 100.000km gider. Öyle bi aracı heralde sakin durmak için almaz kimse. Biraz gaza yüklendiğini varsayarsak, 3 basamaklı kilometreleri görmek zor. Hatta 60.000km - 70.000km arası tehlikeli zamanı.
7000 olsa vites büyütünce VTEC altı kalır, araba yürümez.ben s2000 lerde vtec 7000 de açılıyor diye duydum.onlardada mı 5500 de açılıyor?
ben s2000 lerde vtec 7000 de açılıyor diye duydum.onlardada mı 5500 de açılıyor?