Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Renault'nun yeni patronu Bell oldu

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
09122006142319-bob_bell_1.jpg


Renault, Flavio Briatore'nin Singapur GP skandalı nedeniyle istifasının ardından, takım patronluğu görevine Bob Bell'i atadı. Bell, en az sezon sonuna kadar bu görevde kalacak.

Takımın teknik direktörlüğünü yürüten Bell, yeni görevinde, ekibin yeniden yapılandırılmasından sorumlu olacak. bell aynı zamanda takım patronluğu görevini de üstlenecek.

Başmühendis Pat Symonds ve Briatore'nin ayrılmasının ardından Renault, takımda geçtiğimiz yıl yaşananların tekrarlanmaması için bir yeniden yapılanmaya gidileceğini açıklamıştı.

Bu çerçevede Fransız ekibi, pazarlama ve iletişim direktörü olan Jean-François Caubet'i, takımın idari direktörlüğüne getirdi.

Bell ve Caubet hakkından takımdan yapılan açıklamada, her iki ismin de, Renault F1 Team Başkanı Beranrd Rey'e rapor verecekleri ifade edildi.

Açıklamada, "Bob Bell, sezonun geriye kalan tüm yarışlarında hazır bulunacak ve tüm sportif ve teknik konularda takımın sözcülüğünü yapacak" denildi.

Ayrıca, "Renault F1 Team, (yaşananların ardından) yeniden geleceğe konsantre olmuştur. Bundan sonra 2008 Singapur GP iel ilgili meseleler konusunda yorum yapmayacağını da vurgulamak istemektedir" denildi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt