Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Red Bull'a yeni sponsor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
redbull-logo.jpg


Red Bull Racing takımı bu yıl Japonya Grand Prix'inde Singha Beer ile bir yarışlık sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı. Şu anda hali hazırda Milton Keynes ile bağlantıda olan takım 'Yarış Partneri' olarak şirketin logolarını Suzuka'da Sebastian Vettel ve Mark Webber'in aracında taşıyacak.

Brawn GP daha önceden yaptığı açıklamada bu yıl Interlagosta'ki yarışta Brezilyalı bira markası Itaipava ile anlaştığını duyumuştu. Red Bull da benzer bir şekilde tek yarışlık 'Tayland'ın en uzun süreli birası' olarak tanımlanan Singha ile ortaklıkta bulunacak.

Singha Corporation'ın Strateji Ortağı ve Organizasyon Yöneticisi Voravud Bhirombhakdi birlikteliği şu şekilde yorumladı: "Singha Corporation Tayland'daki motorsporlarının uzun süreli en büyük destekçisi. Red Bull Racing ile Yarış Partneri olmak uluslarrası motorsporları arenasında Singha'nın adını duyuracak ve şirketin uluslararası markette gelişmesinde rol oynayacak."

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
Singha beer öyle bir bira ki offff:)
 
Geri
Üst Alt