arkadaşlar 2 gün önce RCD 510 aldım aracım 2009 makyajsız stylance leon ve üzerinde orjinal arka park sensörü var.Bunu RCD510la bağdaştırmak ve ekranında park sensörünü görmek mümkünmü?yardımcı olursanız sevinirim
açıkcası daha rcd yi taktırtmadım servisten cercevesini alacam yarın ozaman servise bir soracağım vw bölümüne ama bildiklerinden pek emin değilim daha tam bir araştıramadım açıkcasıyapabildin mi?
yapabildin mi?
hep orjinali diyorlar ama orjinali falan yok servislerde bir tane markayla anlaşıyorlar gibi birşey hep ondan takıyorlar artık cylicon mu olur cenmax mı olur bunun gibi bişeyler çok takılma anlayacağınBendeki de sonradan servisin taktığı. Ama bosch mu taktılar bilmiyorum. Gidip sanayiden alıp takmayın dedim. Olur mu orjinalini takıcaz dediler. Eğer bi sıkıntı olsun söktürüp adam gibisini taktıracağımı cingar çıkaracağımı bilirler. Aldığıma pişman edeceklerya beni neyse. Sinirim tepemde seata karşı.
yarın geliyorum ilker ama çerçevede sorun çıktı sanırım makyajsız kasaların rcd 510 için çerçevesi istanbulda yokmuş makyajlıların yani gümüş renk olan varmış almanya siparişi olacak sanırım ona da 20 gün falan diyor doğuş bakalım ama bu sürede bu konuyu araştıracam servisteBilmediği için konu açmış ya zaten =) Mehmet'in gelmesine daha var.