rapidshare premium üyelik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xartal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.5 Tblik hard dsik + 320 GB ana diskim var bana yetiyor. Onun haricindede 2.diskim var şuanlık kullanmıyorum tabi 😀 Benim sınırısz 8 mbit internet var 8 dk civarında komple bir 42 dk lık dvd filmi indiriyorum 😀

Ben 3 TL ye 1 aylık aldım 🙂 isteyen varsa temin edebilirim

(Hesaplar puanlarla acılıyo)

1.5 Tblik hard dsik + 320 GB ana diskim var bana yetiyor. Onun haricindede 2.diskim var şuanlık kullanmıyorum tabi 😀 Benim sınırısz 8 mbit internet var 8 dk civarında komple bir 42 dk lık dvd filmi indiriyorum 😀

serbay internet sana güzel 😀 benim 1 tb hardiskimde 100 mb yer kaldı hiç bişey indiremiyorum 🙁

Yücel valla sana 2.disk yolu görünüyor sanırım 🙂

Sercan çok uyguna almışsın nereden nasıl aldın acaba?

Sercan çok uyguna almışsın nereden nasıl aldın acaba?

Serbay Geçen Hafta 2 TL ydi. Yani Ben Zamlı Fiyattan Aldım 🙂 Hesaplar Rapidshare den kazanılan puanlarla acılıyo, adamın zaten film paylasım sitesi var üyeler indirdikçe o puan kazanıyo 🙂 Daha Ucuza Satan kişi Yoktur Herhalde 🙂 istersen msn adresini özelden paylaşabilirim. Yanlız Hesaplar 1 aylık açılıyo. 3,6 veya 12 aylık hesap açılmıyo puanlarla açtıgı için rapidshare 1 aya müsade ediyo.

Bu arada çalınan kredi kartları ile rapidshare premium şifreleri alınıp satıldıgını duymuştum, dikkat etmek lazım !

Helal olsun serbay abim 🙂

Aman Sercan boş ver kardeşim o zaman biraz ucuza alıcaz diye kendimizi riske sokmayalım 🙂

Aman Sercan boş ver kardeşim o zaman biraz ucuza alıcaz diye kendimizi riske sokmayalım 🙂

Benim 3 TL ye satın aldıgım kişi rapid puanlarıyla acıyo o yüzden sıkıntı olmaz onda 🙂

Bu Arada Adsl'yi 8 Megabite yükselttim 900 kb hızında indiriyo 🙂 böylede indirmenin keyfi kalmıyo 🙂

rapid premium 3 aylığını 16.90 ueroya aldım gün içinde 10gb bile download yaptığım oluyor hiç sorun yaşamadım oldukçada hızlı..rapidshare de hizmette sınır yok 🙂

valla bende sınırsız net var. kendimi ezik hissediyorum indirdiğim max 15 20 gb fln😀 bu rapidden baya baya film indirebiliyomuyuz yani böyle kalite filmler? bide kredi kartıyla oluyomuki?

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,919Kullanıcılar
karadeveliSon üye
Geri
Üst Alt