Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Raikkonen 2010'da F1'de Yok..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
18112009184325-raikkonen_rally_1.jpg


2007 Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen'in önümüzdeki yıl Formula 1'de olmayacağı bildirildi.

30 yaşındaki eski McLaren ve Ferrari Pilotu Raikkonen ile ilgili açıklamayı bugün menajeri David Robertson yaptı. Robertson BBC Sport'a verdiği demeçte McLaren ile yapılan görüşmelerde bir anlaşmaya varamadıklarını ve İngiliz takımının ücreti yüksek bulduğunu belirtti ve "Kimi onlara pahalı geldi. McLaren'in teklif ettiği ücret de Kimi'ye düşük geldi ve böylece 2010'da Formula 1 yerine WRC Serisinde yarışma kararı verdi" dedi.

Raikkonen için WRC'de bir takım arayışı içinde olduklarını ve henüz işin çok başında bulunduklarını kaydeden Robertson, "Önümüzdeki yıl istediği üst düzey bir takımda yer alamadığı için, Kimi 2011'de Formula 1'e dönmek istiyor. Kimi kazanan bir otomobille pistlerde olmak istiyor. Bunu da sadece McLaren sağlayabilirdi. 2009 gibi bir sezonu daha yaşamak istemiyor. 2001'de Formula 1 kariyeri başladı ve bu sürede 18 GP zaferi kazandı. Kimi 2010'da rallide olma kararı verdi" dedi.

PadokF1
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: akin
isabet olmuş adam beni f1 den soğuttu
 
iceman 'e güle güle..şanssız adamdı son turda lastik kopmalar falan....
 
2011 için Red Bull racing'te Mark Weber'in yerine geçicek..ilk benden duyun...Vettel ve Raikkonen...
 
en güzel bi o kadar da kötü yıllarını McLaren'da geçirmişti Kimi..
 
yiğit haberler nedir?boşverdin f1 i
 
hemen güncelliyorum Abi'm bu haftasonu yarış varmış anlaşılan..
 
sabahın köründe kalktık seyrettik...harika bir yarıştı
 
iyimiş valla Cezmi Abi'm..
benden geçti artık.. :D :D
 
Geri
Üst Alt