Q7 V12 TDI vs. M5..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şı v12 tdi ı bir passata taksınlar sonra bak nasıl m5 harcıyor 🙂 q7 nin bilmem kaç tonluk cüssesinde bile bu kadar iyiyse.

gerçi ben leonda olsa alırım 😀

Yanlış anlamadıysam aralarında 100kg fark var diyo. Bir de aerodinami farkından bahsediyo.

Yalnız ben sadece yanlayarak giderim diyo bariz videonun sonunda, Q7'yi filan salla diyo resmen 😀

Ben de M5'i alırım pek düşünmeden ama V12tdi ile de trafikteki çoğu spor arabaya plaka okutmak zevkli olacaktır tabi 🙂

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

düşündüm de nasıl 100kg fark olacak ya aralarında 😀 inna kadar bile ingilizcem yok anlaşıldı 😀

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

tamam ya eight hundred kilos more diyomuş 😀 800kg 😀

Yanlış anlamadıysam aralarında 100kg fark var diyo. Bir de aerodinami farkından bahsediyo.

Yalnız ben sadece yanlayarak giderim diyo bariz videonun sonunda, Q7'yi filan salla diyo resmen 😀

Ben de M5'i alırım pek düşünmeden ama V12tdi ile de trafikteki çoğu spor arabaya plaka okutmak zevkli olacaktır tabi 🙂

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

düşündüm de nasıl 100kg fark olacak ya aralarında 😀 inna kadar bile ingilizcem yok anlaşıldı 😀

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

tamam ya eight hundred kilos more diyomuş :D 800kg 😀

hakikaten 100 kg cık olabilecğeine inandınmı sen 😀

aslnda m5 in üzerine bir 106 gti falan koyup deneselerdi keşke 😀

Valla ben de bi yanlışlık oldugunu hissettim de baştan dinledim 😀 m5'in arkasına bi 106gti baglasalarmış tam eşitlenirmiş harbiden 😀

bence m5 in üstüe koysalar daha eşit olurdu aeordinamik açısından da 😀

netten V12 TDI videolarını izleyin daha bi sürü var..
bi arkadaşım aylardır söylüyodu bu Q7'yi hep unutuyodum sapık bişi yahu.. 🙂

valla araç iyiy yürüyor ama ben genede diesel araç almam 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt