Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pulsar alarm-chrono super sport saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dejavu_06

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2010
Mesajlar
115
Pulsar PF3505X modeli, sportmen erkeğin ruhunu modern şekilde yansıtan bir modeldir. Titanyum kasa ve silikon kayışa sahiptir. Takvimi, Tachymetresi, Kronometresi ve Alarmı mevcuttur. 100 metre su geçirmezliğe sahiptir. Alarm saatini ikinci bir saat olarak da kullanabilirsiniz. Bu spor modeli çok beğeneceksiniz. Kolunuza taktığınız andan itibaren kaliteyi hissedeceksiniz.

** Sadece 2 kez takılmış olan saatim kesinlikle sıfırdan farksızdır.Orjinal kutusu,garanti belgesi ve kullanma klavuzu ile birlikte gönderilecektir. **

Fiyat olarak sadece 125 tl istiyorum. Şu anda bayii fiyatı 280 tl'dir.İlgilenen arkadaşlar ltf telefon ile ulaşınız. -Serkan : 535-690 70 31-

NOT : Kırmızı Leon kulllanan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. :-D
 
Swatch fiyatina seiko makineli Pulsar..Quartz makinelerin icinde en guvenilir makineleri uzakdogulu markalar icinde japon Seiko uretir..Eger dendigi gibi 0a yakinsa durumu bu fiyat gercekten bedava..
 
hayırlı satışlar
 
hayırlı satışlar..
 
Saolun arkadaşlar,fiyat gerçekten uygundu. Saat 15 gün önce satılmıştır.
 
hayırlı olsun
konu kilitlenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt