Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu!!

eski bi kız arkadaşım senin arabanın lastiği olsam herhalde beni daha çok severdin demişti zamanında..ben de yüzsüzce ama en fazla 1 sene sonra o da değişir dedim o zaman koltuk dedi..ya kaplatırsam diye geyiğe vururken ben, direksiyonda anlaşmıştık.. :p :D :D :D
 
sat arabanı vasat bişey al bak görmek isteyecen mi bir daha :D:D
 
imkansizz, hayatta satmam. gozume bu kadar guzel gozuken bir araba bulmusken ve zevkle kullanirken hayatta satmam :D :D

arkadaslar mesajlarin tamamini okudum, demekki benim psikolojimde bir sorun yokmus. sadece arabasi olmayanlar beni anlamiyormus :rolleyes:

bu arada kaldigim yerden devam ettim bu gun ;)
kisa anten aldim, aynalari mat siyaha kaplattim ayrica arka tamponda plakanin oldugu kisimi da kaplattim..

durmak yok, yola devam..
 
evet, hemde çok taze :) bişeyleri daha iyileştirmenin yolu arttıramıyorsan önünü kesecen yada geriye gidecen olmadı iptal edecen. sonuncu çok daha iyi ses getirir.

Ben bu geri çekilmeyi kiralık evdeyken evi 6 aylığına kapattım eşyalar depoya hanım babasına ben şantiyeye, 6 ay sonra evi almak için kredi harici istenen nakiti çok rahat hazırlamıştım. o zamanlar ev çok zorladı, şimdi benzerini araba için yapıyom. istediğim araç için bütçe çok sıkıntıda olmamasına rağmen geri çekilmeyi daha uygun gördük aksi halde araba yenilenseydi elde avuçta herşey sıfırlayacaktık.
 
Araba kumar gibi bişey...Adamın ocağını söndürür..:D:DYap yap,ucu bucağu yok bu işin..:)
 
imkanın varsa herşeyi yaparsın ama imkanın olmayınca en büyük zevkin aracın olsa bile soğursun :(
 
arabam daha bir aylık ama rıza gibiym ne yalan söyliyim duramıyorum mükemmel bir bağımlılık aşk gibi :) tek bir sorun var araba karın doyurmuyor ama aile herşeyden önce geLiyor ;)
 
rıza kardeşim birkaç gün gel benim misafirim ol doğada çamurda 4x4(niva)ile biraz stres at çamura saplan çakal ve domuzlarla iç içe ol bir kaç kutuda mermi ve fişek yak bak çok şeyden uzaklaşırsın...tabii doğa içinde olmak istersen
 
Geri
Üst Alt