Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

PS3 Sohbetleri...

arkadasın arabası yolda kalmış onu kurtardım geldim :D şimdi buraya yazmaya kalksam saatlerimi alır ama size linki veriyim tamamen buna uygun yaptım..jakilbrak falan filan hiçbirşeye gerek yok dışarıya kim oldugunu bilmediğiniz adamlara cihazı götürüp para vermeye hiç gerek yok..

http://www.oyuncehennemi.com/kmeaw-custom-firmware-355-rehberi-t781853.html#

takıldığınız bişey olursa çekinmeden sorun..usb hdd niz varsa gönderin oyunlarımı sizinle paylaşıyım..dışarda oyunun tanesine 10lira alıyorlar..Tabikide SCW ye beleş :D

sağolasın Kıvanç inceleyecem ;)


abi Yigide diyoruz ama anlamıyor Hot Pusuit çok sarıyor Emp,Spike falan ;)
 
:D:D grafikleri görünce bu kadar zaman bunun için mi ugraştılar diyorum...:p



araba yarışı ise Ömercan NFS Hot Pursuit,bilmiyorum oynadınmı ama kat kat daha güzel grafikler falan tavsiye ederim.



çok iyi :eek:key: peki multi baglanırken oyun serialı istemiyor mu onu anlamadım ? aydınlat bizi Kıvanç yazıp gitme :D

onu ılk cıktıgında aldım oynadım lvl da baya kastım gıttım ... var mı baska :D
 
konuyu güncelliyelim. pes 2013 turnuvası yapalım oynamayı bilen varmı :)
 
Çok pis tokatlarım,hatta NBA 13 bilen varsa ohooo:)
 
Ankara icerisinde FIFA turnuvasi olursa oynamayi keyifle ogretebilirim isteyen arkadaslara :) Fakat bir sorum olacak, gecenlerde FIFA 12 icin Turkiye ligini indirmistim, bir arkadas saolsun ugrasmis tek tek yapmis butun takimlari oyunculari, fakat career modunda oynayamiyorum :confused: FIFA store'dan baktim 4-5 liralik bir paket indirdigim taktirde "creation centre"da yaratilan takimlarla career oynayabilecegimi soyluyor.. Fakat ben EA'e daha fazla para kazandirmak istemiyorum acikcasi, zaten oyunlarina yuzlerce lira veriyoruz bir de bilmem ne paketi diye cingen pazarligi gibi 3 lira 5 lira neyse verecek halim yok :rolleyes: Bu is nasil olur ne yapmak lazim bilen var mi acaba?

Dipnot: PS3 icin..
 
pes2013 online turnuva nasıl yapıcaz bilen varsa yeni konu acalım katılım listesinden sonra maclara başlayalım. gec kalmadan 2014 cıkıcak neredeyse :D
 
Geri
Üst Alt