Profil Bilgilerimiz de Araçlar Değişmiş

hocam 1 kez daha başımıza gelmişti bu olay ozmn ben duzeltmıstım bugun baktımkı gene degısmıs 🙁

Eğer düzeltmiş iseniz tekrar bozulur çünkü en eski ayarlarını tekrar geri getirdim. Şayet hiç profil bilgini değiştirmemiş isen sıkıntı yoktu eskisi olduğu gibi kalacaktı 🙂 Bana hiç profilinde araç bilgisi değiştirilmemiş ama hatayı fark etmiş kullanıcı lazım🙂

Eğer düzeltmiş iseniz tekrar bozulur çünkü en eski ayarlarını tekrar geri getirdim. Şayet hiç profil bilgini değiştirmemiş isen sıkıntı yoktu eskisi olduğu gibi kalacaktı 🙂 Bana hiç profilinde araç bilgisi değiştirilmemiş ama hatayı fark etmiş kullanıcı lazım🙂
usta valla ıbıza yazıyor varsın yazsın bakarsınız leonun yanına bıde ıbıza alırım 😀 😀 ne yazması cokta önemli değil biz aktif olalımda sayfada ne yazarsa yazsın 😀 😀

@PATRON nedir bu Toledo sahiplerinin çektiği 🙂 1.4 tsi style gitmiş yine. . bizde 5,30 ekleyelim ne yapalım. xd değil ama yapıcak birşey yok 🙂

Listeyi komple yenileyeceğim. Senin o aracını eklerken tüm tablolar gitti, sunucu çöktü 2 gün uğraştım sabaha kadar. 🙂 Tüm herkesin araç bilgisini sfırlayacağım bir kaç güne 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: dmts
39,127Konu
763,842Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt