Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar plastidip ile ilgili bir tecrübesi, aracı kaplı olan var mı aramızda ?
Sprey almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Herkese merhabalar plastidip ile ilgili bir tecrübesi, aracı kaplı olan var mı aramızda ?
Sprey almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Arabayı komple kaplatacaksan sprey kurtarmaz sanırım hocam seni.
Ben spreyi 32 liradan almıştım.
Aracın ön ve arka tamponuna kendimce birşeyler yaptım. Folyoyla uğraşmak bana zor geldiği için.
Biraz kir tutmuştu ama ıslak bezle (ya da sabunlu bir bezle) güzelce silip kirlerden kurtuldum. Ekli dosyayı görüntüle 7132
plasti dip de dikkat etmeniz gereken en önemli konu markasıdır, performix olmayanlar orjinal plasti dip değildir, benim aracımda da var plastidip, çok rahat bir ürün, sürtünce falan yırtılıyor ama yırtılan kısmı kesip, aynı yere 7-8 kat dip atınca kendine geliyor 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.