Batuhan furkan
Kayıtlı Üye
Merhabalar hep duyuyorum ama neren kullanıldığını bilmiyorum plakalar neden verniklenir yeni plaka çıkartacağım da verniklemem gerekir mi ?
plakanin etrafindaki çerçevenin rengini bile madde ile belirlemiş devlet siyah olacak diyor sen gümüş yaparsan kural ihlali olur ceza yeme ihtimali ortaya çıkar ha yazmamislar yazmak istememiştir o ayrı. ama dedigim gibi cezalar tam da paraya ihtiyaç varken gelir hep kurallara uymak gerekBen app kullanıcısıyım etrafımdada oldukça fazla kullanan mühürlü hologramli şekilde abartı kocaman kocaman puntoli applerden bahsetmiyorum tuv türk onaylı benim kullandığım ve muayeneden bile geçtim ceza hiç yemedim3 yıldır
Plaknin etrafı zaten siyah her app nin köşeleri beyaz olmuyor tercihe göre o benim ki siyah 2 kere muayene girdim geçtim çok çevirmeye girdim hiç sıkıntı yaşamadım Allah'a şükürplakanin etrafindaki çerçevenin rengini bile madde ile belirlemiş devlet siyah olacak diyor sen gümüş yaparsan kural ihlali olur ceza yeme ihtimali ortaya çıkar ha yazmamislar yazmak istememiştir o ayrı. ama dedigim gibi cezalar tam da paraya ihtiyaç varken gelir hep kurallara uymak gerek