Plaka alacağım yardım

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan - 48 -
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha az ödeyeceğim diye istemediğim bir ilin plakasını taşımak istemediğimden..bunun dışında
kasko tc kimlik ve adres ile oluyor sordum yani ksako gene istanbul sayılıyor..bir kasko için adresimi taşımam..şu ana kadar işimi kolaylaştıracak bi çok şey için taşımadım..
istesm adresimi antepe alıp plakamı 27 yaparım istanbulda da tafik polislerinden güneydoğu muamelesi görürüm bu onun cabası..

bu arada olay bitti ben istabul için noterden alımı yaptım
 
walla ben aracımı ankaradan aldığım için 34 de taşıdım plakayı ama bir sürü problemle uğraştım. İnternetten plaka seçenilmek için hangi ilçe emniyet müdürlüğünde kayıt yaptıracaksan. ordanın web sitesine girip trafik tescil işlemleri kısmından plaka seçebilirsin.
Fakat hangi hirf serisinin hangi ilçede olğunu gösteren bi program war onu www.iem.gov.tr den indirip istediğin plakayı yazıyorsun. Hangi semtte olduğunu yazıyor. sonra o semtin ilçe emniyetinin web sitesinden plakanı seçip randevu alabiliyorsun. Bu arada hen ilçede bu uygulama yok. ben pendik ve sultan beylide göremedim. ama üsküdarda war.
 
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt