Pist Organizasyonu ? (time trial)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _AS_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_AS_

Kayıtlı Üye
Aklıma geldi şimdi, niye böyle bir organizasyon yapmıyoruz🙂 bazı otomobil forumları böyle organizasyonlar düzenliyor.
Hem eğlenceli bir ortam olur, hemde time trial, slalom vs yarışması yapıp herkezin sürücülük becerilerini ve araçlarımızın kapasitelerini görmüş oluruz🙂

Güzel olabilir bence🙂 Normalde piste çıkılabilecek farklı platformlar var fakat scw ta olsa daha güzel olur hem araçlarımız çoğu aynı klasmanda olduğu için; örneğin leonlara yapılan alçaltmanın etkisini 18" lerin etkisini 1.2 1.4 1.6 klasmanlarında görmüş olurduk🙂

imzamdaki resimde İstanbul Park organizasyonundaydım..volkswagenlere özeldi bende biraz laf kalabalıklığıyla doğuş grubu ele alarak katıldım 🙂

güzel oluyor açıkcası

istanbul park gecen sene yaz aylarında kiralanabiliyordu. Bir tanıdıgım motoru ile sadece 50 tl ile piste girerek istedigi gibi hız, lastik yakma, gezi resim 😀 her istedigini yapabilmiş. Şu anda kiralama durumu ne şekilde yapılıyor veya yapılıyormu bilmiyorum. uzun süre arastırdım ama 1 2 ajans firması karsıma cıktı. Onlarda da kiralama sonlanmıstır yazıyordu....

Umarım bole bir organizasyon olusturabiliriz. Hız yapamasamda o pistte sürmek istiyorum

bencede iyi bir fikir çok eglenceli olur 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Not: o pistte sınırları zorlamak lastikleri bitirmek demektir. tecrübeyle sabit 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Yanlız İstanbul Park olmasıda şart değil körfez de olabilir. 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt