performans düşüklüğü 1.5 ecotsi

Barış46

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce 2020 1.5 ecotsi Leon aldım garip şekilde performans olarak düşük geliyor mekatronik basınçlı tüp uygulaması yaptırmıştım ağrısa ışığı yakmıyor ve hata kodu de vermiyor 8-9 saniye olması gereken 0-100 yaptığım ölçümde 10-11 saniye alıyorum 1.3 tce megandan bi boy fark yiyorum neyden dolayı olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Araç kaç km'de? TSI motorların sorunu genelde karbon birikmesinden kaynaklı oluyor.

Kilometresine bağlı olarak emme valflerinin üstünde karbon birikimi olmuş olabilir. Bir de ülkemizdeki yakıt kalitesini göz önünde bulundurursak enjektörlerde tıkanıklık benzeri sorunlarda olabilir. Belirli bir seviyeye kadar ECU avans gibi ayarları değiştirerek ayak uyduruyor ama dediğiniz gibi performans düşüklüğü yaşanabilir, özellikle yüksek devirlerdeki cansızlık bu yüzden oluyor genelde.
Kendimde Toledo aracımda yaptığım gibi önce yakıt katkısı olan bir enjektör temizleyicisi ürün deneyebilirsiniz, eğer hala devam ediyorsa Walnut Blasting dedikleri valf kurum-karbon temizliği yaptırmanızı öneririm.

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,996Kullanıcılar
Geri
Üst Alt