Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

peki ya o !!!! ilker yasin solmaz?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet az önce okudum ve düşündüm acaba konu açsam mı diye :)
 
bence adam doğru şeyler yazmış herkesin kafasındaki soru işaretlerini dökmüş ama sonuç ne amaç ne :confused:
 
kadın ölmemiş olsa, bu konuyla ilgili,toplum yozlaşmasından girer,gereksiz tv insanlarından çıkardım..ancak kadın ölmüş..bence; hem 2 defa tvde görünen bir kimse diye, bir ölüm olayını bu kadar gündemde tutmak hata,ölmüş birinin arkasından sallamak ta hata..Allah günahlarını affetsin,toprağı bol olsun..bitti gitti..
 
Su testisi su yolunda kırılır demiş belki bir de utanmadan tanımam demiş....

Hıncal UlUÇ TV-8 de program yapmaktadır. Bilenler bilir ben TV-8 le işimden dolayı sürekli iletişim içerisindeyim. ve Rahmetli Defne Joy FOSTER da Tv-8 de bazı rogramlara katılmış ve geçmişinde Hıncal Uluçla aynı programlara katılmıştır.

Tabi genç ya ünlü ya hemen olayı başka yerlere çekiyorlar. Anlam veremiyorum. Aslım krizi olması normal bir şey benimde var ilaç kullanıyorum kronik aslımdan dolayı bizde alkol alıyoruz yeri geliyor. Defne nin suçu sadece illaçlarını zamanında almamasıydı bence ölümünün altında bir neden aranmasının saçma olduğu düşünüyorum.

Oğluna gelince Babası annesinin ne kadar hayat dolu insanları seven mutlu bir insan olduğunu anlatacak annesi için. Ve gerçeği söyleyecek ilaç ihmalinden dolayı aslım krizi geçirerek öldüğünü. Hıncal Beyi bu tavrından dolayı yüksek bir şiddetle kınıyorum.
 
Hayatımız Defne Joy mu oldu beyler olmus gıtmıs ınsan arkasından mılletın abuk sabuk yazılarını burda paylasmayalım.Herkes kendınden mesul su dunyada yok bana gore yanlıs bılmemne dıye salak sacma yazılar yazmaları senı benı dusunduklerınden mı kendı sukselerını arttırmak ıcın mı acaba b dusunelım.Barıs Manco ne sekılde oldu nerede oldu b hatırlayalım ne zaman kalbımızdekı yerı degıstı pekı ? Bu ınsanda sempatısı ıle ınsanlara kendını sevdırmıs ecel gelmıs olmus,belkı dogur belkı yanlıs ama yeter artık daha fazla konu acılmasın su forumda su kadınla ılgılı

konu tarafımdan kıtlenmıstır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt