Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
lastik ebatları olması gerektiği gibi değil..18 jantta yanak kalınlığı 40 olmalı 35 olursa orjinal ebatlardan küçük bi jant lastiğe sahip olursunuz.
ben rengini sevmedim, alan varsa Yiğit güzel bi renk seçecektir eminim
gene bulmuşun volkan kaşıntı tuttu beni nakiti olan alsın ama sürtmüş güzelim jantları
abi valla ben serkan abiden o.z.lari aldiğimda rötuşladim ettim sürtmicem çok dikkatli kullanicam dedim..ama ertesi günü sürttüm..ve işte o an dedim ki iyi ki sıfırını almamışım 3.000tl yi sürtmek insana koyardi...
18"i sürtmeden kullanmak zor iş...
niye zor işmiş tolkicanım 2 parmak boşluk bırakmak mı zor..
sabah sabah ekşiyim sana..
tolkicanım jantı sürtmeden olabildiğince sıfır park etmenin bi yönetimi var biliyosun zaten ezbere yanaşmak yerine en iyi o şekilde park etmek..ister daracık bi yere paralel ister geniş ön ya da arkanın önce lastik tabanını kaldırıma dokundurup içerden birebir ne kadar kaldığını anlamak..o gün lastikteki yanak koruma hoşuna gitti hiç o kadar sıfırlamadım ama sanki o işe yaricak kadar dışarda durumuyo gibi geliyo bana..eski arabamda fazla sıfırlamaktan kitlenirdim ama pek umrumda olmazdı jant sürtülmüş rota yük binmiş falan..