Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berat kardeşim... konuyu yeni gördüm... park sensörü eşim için gerekli olduğundan taktırmak zorunda kaldım... 35TL ye hepsiburada dan aldım... oto elektrikçime taktırdım... orjinal beyaz renkli... güzel durdu... servise sormuştum zamanında bir modeli 150TL ye başka bir modeli 300TL ye taktıklarını söylediler... tabi onlarda orjinal olmadığı için o kadar para vermeye gerek duymadım... umarım yardımcı olmuşumdur... linkten resimleri görebilirsin...
arkadaşlar aracıma park sensörü taktıracağım fakat serviste çok pahalı olduğu için dışarıda taktırmak istiyorum...dışarda park sensörü taktırırsam garantisi bozulurmu aracın ???
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.