kaanoksuz
Kayıtlı Üye
puhahaadam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
puhahaadam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
sende gelinmii kaan la biz adrenalin depoluycazz😱adam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
adrenelin harika yaza rafting yapalım bide bangi camping oleyyyy😱key:😱key:😀😀😀😀sende gelinmii kaan la biz adrenalin depoluycazz😱
rafting e yazın benii gelirimm buraya gelirseniz yapalım yamaç paraşutüü🙂 yanlız ilk başlarda hocayla atlıyozya o ters bana puhahapuhaha sen öne geç die söylerimm 😀adrenelin harika yaza rafting yapalım bide bangi camping oleyyyy😱key:😱key:😀😀😀😀
yok kardeş ikimizde ayrı hocalarla çıkalım benim ki kız olacak zaten sen de kendin bulrafting e yazın benii gelirimm buraya gelirseniz yapalım yamaç paraşutüü🙂 yanlız ilk başlarda hocayla atlıyozya o ters bana puhahapuhaha sen öne geç die söylerimm 😀
senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda 😀 kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn😱yok kardeş ikimizde ayrı hocalarla çıkalım benim ki kız olacak zaten sen de kendin bul
kardeş ben baglarım saçları asıl sen düşün bütün rüzgar senin kafadan sekip arkadakine gidecek yazık degilmi😀😀😱key:😱key:senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda 😀 kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn😱
ha bide ben hangimeslegi yaptıgımı unutma ayar çekme felan 😀😀😀😀😀senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda 😀 kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn😱
senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda 😀 kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn😱
puhahapuhahapuhaha oda farklı bi bakış açısıı😀kardeş ben baglarım saçları asıl sen düşün bütün rüzgar senin kafadan sekip arkadakine gidecek yazık degilmi😀😀😱key:😱key: